~~~

Give Me Some Sunshine..
Give Me Some Rain..
Give Me Another Chance..
I Want Grows Up One Again...

nuffnang

~dipersilakan klik~

Followers

~~networkblogs~~

Friday, March 25, 2011

wahh..cool habis nih...

hai korunk sume... sihat ?? da mkn?? dah mand?? lau dah.. bgus2... semlm kite dgemparkan ngan cubaan bunuh diri..so..sume org duk kecoh pasal bdk yg cube bunuh diri kt KB mall iaitu Kota Bharu Mall... mcm2 pendpt la aku bace..kutukan..cacian...jgn kate bdk tu..ngan bomba2 sekali kene...so aku xnk citer dah pasal tu..lau nk tau... ce google...ce google..

aku ade benda lg best nk share ngan korunk...biaselah kan..manusia cam aku ni...xde kerja lain duk ngadap lappy..almost 24 hour...seyes..tido pom ngan lappy kt atas kepala...even aku tau x elok..hhahaha....so kerja aku duk on9 bace pape yg best..n skunk aku jumpe sumting yg super duper nice la...

aku ni kire slh sorg yg berangan nk jd photographer la... even just gune enset cikia je kan...tu xpenting..yg penting result gambr tu..seyes aku suke...kire aku ni giler gmbr jgk la..hahhaa...

 sebelah kiri adalah cermin..manakal sebelah kanan tu kaca yg clear n ade sorg yg berdiri kt belkg tu...ni bkn photoshop sebb lau korunk leh nmpk ade biasan tgn c amik gmbr tu kt leher pompuan belah kanan tu...

 yg ni super nice la..

 sleeping on heaven tajuknye

 kt atas air terjun  Victoria ni..ade kolam batu yg memang terbentuk semula jadi... yg dipanggil Devil's Pool
pd bulan sept-dec, air die jd cetek..so korunk leh berenang2 lam kolam tu..

 lau nk tau..budak ni sebenarnye die melompat je...

 agak2 ni kereta kuda palsu..or kuda tu yg berpaling??

 yg ni aku xtau la ..cmner die bt

 ni just trick je...

name die Eclyse..spesies yg jarang dijumpai...so sush tuk di agak..samada photoshop or tak

pssstt: sume yg atas ni..page tu ckp bkn photoshop..just trick je tp super nice la kan3....
so lau page tu tipu..maknernye korunk pom kene tipu la..hahahaha

adios amigos,

3 comments:

Anonymous said...

Yang gambar latop tu, sekarang ni dah ade dah skrin transparent la mira.

putri nur amira elisya said...

oh..yeke?? ttp sapekah gerangannye yg berkate2 ni..adeh... mane la sy tau..adehh.. web tu tipu la tuh..hahhaa... tp leh je amik gmbr..then..wat wallpaper..kan3

~mAdIEy~ said...

like2,,,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...