~~~

Give Me Some Sunshine..
Give Me Some Rain..
Give Me Another Chance..
I Want Grows Up One Again...

nuffnang

~dipersilakan klik~

Followers

~~networkblogs~~

Saturday, June 2, 2012

ALIVE TOUR BIGBANG

Hallo readers...are u there? good... aku disini membawa berita gembira buat peminat k-pop nak2 peminat-peminat BIGBANG..so u olls yg obses ngan k-pop..ape tunggu lagi...cept jerit.... *ahhh...TOP...ahhh* MySpace


Okeh..mcm lain je bunyiknye...hahhhaha..okeh abaikan... berita gembira melompat2 itu adalh...BIGBANG bakal datang ke MALAYSIA dalam ALIVE TOUR mereka.. *ahhhhhhh* ...jerit lagi....
check dis out--->
 -untuk further information just click dis ALIVE TOUR ...-

Jika korang sume tanye aku..aku akan jerit cmni je...  *wahhhhhh...BIGBANG....** **Wahhhhhh ... DAESUNG OPPA** MySpace okeh dah..

ehem2...yes...akulah slh sorg peminat diorg ni..ahaks...aku ad fullset album diorg...wlpn aku xdgr mane pom...hhaha...n aku..paling aku minat adalah DAESUNG..sebab?? mestilah sebb die comel dan sengal...wahahahaha...tgk gmbr bwh ni pom dah tau..comel kan???

Tapi..aku yakin dan percaya..mereka2 yang anti k-pop pasti membantah...dan xmustahil mereka akan turun menunjuk perasaan ..smbil menyesakkan lalulintas...dan tercetus la mcm2 perkara yg tdk diingini rite... dan pastinya manusia ini membantah sekeras2 nya...


Bagi pendapat aku..ok..pendapat aku je ni..kalau kita xnk artis luar masuk...artis kita pun xboleh keluar...xboleh nk pergi lebih jauh la kan...sedangkan artis2 kita pun ramai dah mencipta nama kt luar sana..Yang keduanya..kenapa sekarang? kenapa tidak dulu..oh..mungkin kerana c ZZ ni baru ade kuasa nak membantah kot..habistu kenapa KPOP je? mcm mane ngan artis2 INDONESIA yang berlambak kt Msia tu? Boleh ke ZZ bendung artis2 ini dari negara jiran ini jgk?

Habistu macam mana pulak dgn siaran2 tv yang diconquer oleh negara luar? Kenapa siarkan drama2 luar? kenapa tak membantah? Sinetron2 yang berlambak2...beratus2 episod tu??

Aku pun xsokong jika artis2 luar yang masuk ni berpakaian sekc...tp xsalah pun kalu mcm BIGBANG ni kan..kan..kan
Okeh itu jela pendapat aku..betulkan aku jika salah...Xleh cakap banyak2....bahaya...hahhahaa... MySpace

Berita ini valid sehingga mereka benar-benar datang ke Msia..dan tiada bantahan di atas kedatangan mereka.....Jum sape nak pegi??? angkat tgn cpt.. MySpace  ahakk

pssst: We-Love-Bigbang-Please-Come-to-Malaysia
adios amigos,

16 comments:

eva said...

oh my seyes BIGBANG dtg?? nak pegiiii!! hehehe.. eyh pedulikan ZZ tu.. hehe

putri nur amira elisya said...

yup..ikutkan mcm tu la...dah keluar jadual tu..jum eva jum..btol2..pedulikan cZZ tu..hahhahaha

Dura Vanilla said...

wahhh Best nyerr, bigbang dtg malaysia...

nia marlissa said...

pminat tegr kpop mesti pegi nih

milasharmila said...

wah.. bile big bang datang msia?? bestnyaaaa...!! nk pegi jugak...! hihi

nazira said...

:)

http://ruangannazira.blogspot.com/

Siti Hajar said...

x abis2 zz nie. ari tu psal aaron aziz skg psal kpop plak,,ish2

millerJ said...

Tak minat sgt dgn membe lain. Minat dgn TOP ja.. hahahaha =P

putri nur amira elisya said...

dura: best kan..kan..kan...jum pegi

nia: kompem pegi

mila:27/10 ni...kalu xde pape halangan

nazira: hit u back dear

siti hajar: zz dangki la tu..hahaha

miller:top pom boleh.. haha

Anonymous said...

saya3....saya nk pegi....

-bebelmakcik- said...

acik datang singgah dan follow dari group ben.. comey blog nie.. :)

Donny Ien said...

menarik post! don hanya minat pada pemain Man united yang berasal dari Korea tu hehe

putri nur amira elisya said...

bebelmakcik: thanks...

donny: ahak...park ji sung... me too..die comel sgt..ahhaha

MéuzAngelo™ XXIII said...

aku tak minat kpop.. tapi aku boleh terima bigbang..

paling aku benci, one direction.. sampah

izzah ennaidi said...

menarek post !
haha suke daesung
yeah same sep ~
=)

anie said...

bestnya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...