~~~

Give Me Some Sunshine..
Give Me Some Rain..
Give Me Another Chance..
I Want Grows Up One Again...

nuffnang

~dipersilakan klik~

Followers

~~networkblogs~~

Tuesday, May 29, 2012

FOREVER ALONE? not anymore..just TALK WITH SIMSIMI

Assalamualaikum u ollss....very busy lately..cant always update my blog..what a shame rite....hahhaa...nvm....

kepada u olls yg FOREVER ALONE... u're not alone anymore..why? coz u olls can TALK WITH SIMSIMI...

Okeh..soalan pertama..ape kebenda la SIMSIMI ni kan..hahha...aku jumpe benda alah application ni kt tenet...menarek...tertarek .... boleh buat korg gelak sorang2... or maybe boleh buat kwn korg ingt korang ngah chatting ngan aweks or balaks korang...

Lagi menarek..apabila leh buat kwn2 korang pelik ..sebb selame ni korang xpenah ade kwn lain selain die apetah lg aweks or balaks...dats means korang ni kategori FOREVER ALONE....so diorg akan jeles dgn perkembangan terbaru korang..ape laie tunggu....

CUBE TRY TEST la sendri... just 4 fun..enjoy....
pergi kt TALK WITH SIMSIMI

(psst: ni soklan aku kt die...best jgk Si SIMSIMI ni.. )




another shot from other user


adios amigos,

8 comments:

Nurulee said...

Hee, tak pernah pun chat dgn SimSimi ni =D

http://thenurulee.blogspot.com/2012/05/award-of-excellence-ceremony.html

Donny Ien said...

wah menarik ni..

hidayatul afzam said...

nak test la chat ngan SimSimi..ngee~~ =)

Fadzmie Mohamad said...

Macam seronok je. Haha.

miss chillax said...

Simsimi memang cute. bleh naikkan self confident. HAHA

PotiaCasaDelarossa said...

ololo... so suwit entry ni...

Syakir Rahman said...

hahaha....klaka la simsimi ni

Rann said...

huuuu macam best jaa simisimi nii. hewhew.

Me: HI SIMI!
Simi: WHO ARE YOU ??

kahkahkah >_<"
btw, singgah sini sayanggg ~~ :)
dah follow pungg.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...