~~~

Give Me Some Sunshine..
Give Me Some Rain..
Give Me Another Chance..
I Want Grows Up One Again...

nuffnang

~dipersilakan klik~

Followers

~~networkblogs~~

Thursday, September 20, 2012

GEDIK VERC AKU

assalamualaikum...
semoga semua sihat2 hendaknye..
walaupun gue xbrape nk sihak harini...
tp disebbkan gue bengang sangat,..
so gue nak story la kt you olls semua kan..ha....
gue ni bukan la dengki jauh lagi jelous mak jemah kt depa tu ha....
tp gue menyampah la jgk...
jadi kesimpulannya gue nak story mory la kt teman2 semua kan....

gue yakin pasti dan percaya semua tahulah kan maksdu gedik tu ape...org ckp ape...telebih kuah dari sudu tu ha...mengada,...menyampah mak jemah tau...

ha?? xkuase kite tau...

kenape? kenape? asal gedik je perempuan...asal gedik je perempuan... ha...kenape ha?? eh..mika ad ke dengar arun ajis ckp dkt zip zaida mcm ni "gedik la u bt statement mcm tu,menyampah i" ha ada? xde kan.. ha...xleh lebih2...kan gue plak kene saman...opss...

so secara teori dan praktikalnya...memamg aplikasi gedik tu menjurus kpd kewanitaan..maksudnya jika ada lelaki yang sebegitu maka kurang la sifat kelakian die..wallahualam....so gue mohon seribu kemaafan la bkn niat gue nk mengutuk kaum seangkatan dengan gue...jauh lg nk memprovokasikan...

meh la gue bagi contoh kegedikan yang gue maksudkan

1) JENIS SEMUA BENDA NK CERITA...
CTH:  "u...td kan semut gigit i..sakit tau...jaat la semut tu..."

Jenis macam ni jangan kata semut yang gigit nak cerita, dia pakai spender kaler ape pun die nk story kt bf die ke...teman lelaki ke..xkisah la..

2)JENIS YG TENGOK HABUK SIKIT DAH GELI-GELIMAN
CTH:  "mlm ni i xtido sini tau..bilik ni berhabuk la...i tido hotel"

Habuk kepala hotak die..kemain gue mop bilik tu sebb tahu ad penghuni baru nak masuk. Cerita ni kenyataan okeh..jd kt gue..disebbkan die ckp mcm tu i pegi buat test habuk...ni buat i menyampah nk terjun tgkt 16.

3)JENIS PERASAN DIE CANTIK DAN PALING LAWA KT ATAS MUKA BUMI NI
CTH: amik gambar berposing mcm beruk...terjuih sana..terjuih sini...Kesian..dari yang lawa sikit dan jadi lawa xlangsung...

lawa lagi beruk ni


4)JENIS XPANDAI BERDIRI DI ATAS KAKI SENDIRI
CTH: nak pindah rumah...tp alat make up pun nk upah org angkat...APTB

maklumlah nak menutup ketidak lawaan dia tu..alat make up sampai 3 beg tolak...
gambar hiasan

5)JENIS MENUNJUK KEMEWAHAN BOYPREN DIA
CTH: "eee..ini rumah ke ape ni? pakwe i boleh belikan i condo la"

So ape pasel tarak beli? ape pasal cari rumah sewa?siap kutuk rumah typcal melayu la..Sedangkan dia xtau pakwe die mewah sebab harta wife pakwe die..kesiannnnn!!!


 Adegan-adegan diatas bukanlah meluahkan rasa tersimpul di hati..hanyalah sekadar berkingsi dan mengingati antara kita..janganlah jadi GEDIK aka BODOH SOMBONG


adios amigos,

3 comments:

Cik Puan Izan❤ said...

tapi kalau gedik macam pic kat ats sekali tu comel la...hehehe...

aienzunnur said...

Kecian die semut gigit...haha..

putri nur amira elisya said...

cik puan izan: hehe..comey kan..

aien tayunk: hahah..kesian2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...