~~~

Give Me Some Sunshine..
Give Me Some Rain..
Give Me Another Chance..
I Want Grows Up One Again...

nuffnang

~dipersilakan klik~

Followers

~~networkblogs~~

Friday, October 25, 2013

HORROR & THRILLER

Lately ni aku taktau ape yang dah merasuk aku, hampir setiap hari aku mesti tengok cerita2 dan movie horror & thriller. Lagi dahsyat bila aku boleh tengok movie-movie ni tetengah malam.

Tambah dahsyat bila aku boleh gelakkan housemate aku yang tengok cerita seram ramai2 sambil jerit2 tutup mate sebab bagi aku cerita tu xseram langsung...haha

Apa yang pasti selepas peristiwa aku diganggu makhlus-makhlus yang xnampak pada suatu ketika dulu membuatkan aku lebih berfikiran positif walaupun aku terdengar bunyi orang menukang (memaku dinding) tetengah malam (pukul 2 pg) dan almari yang dengan tiba-tiba terbuka tanpa ada punca angin.

Semalam yakni KHAMIS MALAM JUMAAT tanggal pukul 11 mlm ke atas dengan selambernye aku boleh layan cerita INSIDIOUS dan bagi aku cerita ni biasa je.



Tapi apa yang kelakarnya bila aku tengok movie THE CONJURING siang-siang hari yakni pagi tadi JUMAAT 25 OCT 2013 aku boleh rase seram dan akibatnya aku bukak lampu. Haha.., mungkin disebabkan cerita itu betul-betul menyeramkan.

So dekat bawah ni adalah antara senarai cerita seram aku tengok dalam 2,3 hari lepas...

 Ok la..not bad.

 Aku layan balik PARANORMAL ACTIVITY ni dari episod pertama dan ape yang aku boleh katakan adalah, nombor 1 dan 2 menarik tetapi masuk ke3 dan 4 amatlah membosankan.

Satu cerita dari jepun.

No komen.


 Yang ni lebih kepada vampire hisap darah.

Cerita Thailand, genre lebih kepada Komedi.

TWO MOON dari korea. (exctely yang ni dalam waiting list..hikhik)

Sekarang aku tengah menunggu peluang untuk tengok INSSIDIOUS 2 yang tengah hangat di pawagam sekarang ni tetapi belum berkesempatan lagi. 


So buat para pembaca sekalian,jangan lupa tonton cerita ni .Pastikan anda sorang-sorang di tengah malam. Jangan lupa intai bawah katil  atau tutup tingkap bilik anda sebelum tidur.

Jangan biarkan hidup anda diselubungi misteri...mis..teee..riiiiiiii...
adios amigos,

5 comments:

aienzunnur said...

haha..
i xtgk sorg2 bile sorg kt umah sorg..pendek kt noooo..haha

Putri Nur Amira Elisya said...

haha..chill...jum g tgk insidiuos 2

Liza Licha said...

takut nak tengok kalau cerita2 seram ni.. hihi

dr. Tubagus said...

Saya lebih suka COnjuring, sebab based on true story.

shah er said...

bst gkk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...